Barion Pixel

Makaramuki mesekönyvcsomag

Original price was: 14860 Ft.Current price is: 13400 Ft.

Olvass bele!


Makaramuki mesekönyvcsomag

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 1-4.

Leírás

Makaramuki  és a Beszélő Szék kalandjai 4 kötete egy mesekönyv csomagban, kedvezményes áron, hogy folyamatosan biztosítva legyen gyermeked felhőtlen öröme!

Makaramuki, az óvodás kisfiú barátságot köt a Beszélő Székkel, és feltárul előtte a valóságot átszövő mesevilág, ahol a tárgyak, a növények és az állatok beszélni tudnak. A gyerekszoba életre kel, és ahogy haladunk előre a történetekben, egyre többet tudunk meg Makaramuki lakóhelyéről, a közeli játszótérről, a parkról, a távoli tájakról, de még a Holdról is, ahol – képzeljétek! – városok találhatók. Makaramuki mesevilága nagyon hasonlít az igazira, csak itt gólyák a postások, és különböző manók okoznak fejtörést.

A 3-7 éves korosztálynak szóló mesekönyvsorozat szórakoztató módon fejleszti az óvodáskorú gyermekek képzelőerejét, érzelmi intelligenciáját, problémamegoldó képességét, egyúttal hasznos ismereteket is közvetít nekik az őket körülvevő világról, a természetről, a helyes viselkedésről. Arról, hogy jó érzés segíteni másoknak, és érdemes barátkozni, mert a barátság minden akadályt legyőz!

A 4-5 perces, elalvás előtti mesék nyelvezete könnyen érthető, jól olvasható. A színes, kedves képi világ, és az igényes kivitelezés biztosítják, hogy Makaramuki kalandjai hosszan tartó örömet okozzanak az egész családnak.

Ismerd meg Te is Makaramuki teljes mesevilágát, melyet most kedvezményesen megtalálsz ebben a mesekönyv csomagban.

További információk

Tömeg 0,470 kg
Méretek 215 × 215 × 1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Makaramuki mesekönyvcsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük