Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 4.

Sápadtváros

Olvass bele!

nagypapa-titokzatos-ladaja
Nagypapa titokzatos ládája

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 4.

Nyári emlékek
Makaramuki és a Beszélő Szék Messzifalván nyaralnak, Nagymamánál és Nagypapánál. Hamar kiderül, hogy a vidéki élet nem is unalmas! Bundás kutya barátságot köt a Beszélő Székkel, és a három jó barát együtt vág neki a kalandoknak. Hogyan horgászik Kukki és Kukka, a két együgyű kukac? Mit rejt Nagypapa titokzatos ládája? Ki lophatta el a kukásautó hangját? Mitől olyan különleges Lobogó királyfi és Tengerkék királylány?? Mi lehet a dolga egy gombakirálynak? Miért mosolyog állandóan a négylevelű lóhere? Egy buborékgömbbe mindenki belefér?? De hogyan? És meddig bír felemelkedni az a buborékgömb? A fák tetejéig? Neem?! Még magasabbra?? Papaaa, mesééélj!!!

3250 Ft

Leírás

Makaramuki és a Beszélő Szék Messzifalván nyaralnak, Nagymamánál és Nagypapánál. Hamar kiderül, hogy a vidéki élet nem is unalmas! Bundás kutya barátságot köt a Beszélő Székkel, és a három jó barát együtt vág neki a kalandoknak.

Hogyan horgászik Kukki és Kukka, a két együgyű kukac? Mit rejt Nagypapa titokzatos ládája? Ki lophatta el a kukásautó hangját? Mitől olyan különleges Lobogó királyfi és Tengerkék királylány??

Mi lehet a dolga egy gombakirálynak? Miért mosolyog állandóan a négylevelű lóhere?

Egy buborékgömbbe mindenki belefér?? De hogyan? És meddig bír felemelkedni az a buborékgömb? A fák tetejéig? Neem?! Még magasabbra??

Papaaa, mesééélj!!!

További információk

Tömeg 0,499 kg
Méretek 280 × 215 × 1 cm