Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 3.

Sápadtváros

Olvass bele!

Buksi maci megszólal

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 3.

Sápadtváros
Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjainak harmadik részében tovább folytatódnak a holdbéli mesék: Sápadtvárosban szivárvány tűnik fel az égen, azután ellátogatunk Tükörvárosba, és meglessük, mit csinálnak szabad idejükben a Tükörmások.   De ki is ez a Beszélő Szék, és hogyan került a gyerekszobába? A Kerek Erdőből, ahol minden fának neve van??? És Fúróka? A fognyűvő manó? Makaramukinak van egy trükkös kisautója? Brúnó? De miért sír a Hóember? Valaki elvitte az orrát?! Hmm… keressük csak meg! Makaramuki és a Beszélő Szék  összebarátkoznak a Világjáró Kishajóval, a Világjáró Kishajó összebarátkozik a Bukfencező Makival, és a Maki csak annyit tud mondani, hogy: Mak? Mak-mak! Mak-mak! Papa! Mesééélj!!!

3250 Ft

Leírás

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjainak harmadik részében tovább folytatódnak a holdbéli mesék: Sápadtvárosban szivárvány tűnik fel az égen, azután ellátogatunk Tükörvárosba, és meglessük, mit csinálnak szabad idejükben a Tükörmások.

Nem hiszem el! A mindig szótlan Buksi maci megszólal?! Vajon mi történhetett?

A Zöld Öregúr korábbi gazdáiról mesél egy hosszú autóúton, de Cukikának valami nem tetszik, és kiereszti a hangját!!!!!

A Világjáró Kishajó visszaérkezik az Északi-sarkvidékről, Nyafogó Pali leszokik a nyafogásról, és a Beszélő Szék szembeszáll a hangyasereggel… Oké, de ki hallott már olyat, hogy a lázmérő lebetegszik?!

Végre közeledik a Karácsony, ajándékot készítek… De jó lenne nekem is egy kis karácsonyi csillagpor…

Papaaa, mesééélj!!!

További információk

Tömeg 0,475 kg
Méretek 280 × 215 × 1 cm