Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 2.

Sápadtváros

Olvass bele!

hol-a-zoknim
Hol a zoknim?

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 2.

Cukika megérkezik
Makaramuki és barátai kalandjai ott folytatódnak, ahol az első részben abbahagytuk: a Világjáró Kishajó Afrikáról mesél, új barátairól, a majmokról, és Bumbumról, az allergiás vízilóról.   De ki is ez a Beszélő Szék, és hogyan került a gyerekszobába? A Kerek Erdőből, ahol minden fának neve van??? És Fúróka? A fognyűvő manó? Makaramukinak van egy trükkös kisautója? Brúnó? De miért sír a Hóember? Valaki elvitte az orrát?! Hmm… keressük csak meg! Makaramuki és a Beszélő Szék  összebarátkoznak a Világjáró Kishajóval, a Világjáró Kishajó összebarátkozik a Bukfencező Makival, és a Maki csak annyit tud mondani, hogy: Mak? Mak-mak! Mak-mak! Papa! Mesééélj!!!

3250 Ft

Leírás

Makaramuki és barátai kalandjai ott folytatódnak, ahol az első részben abbahagytuk: a Világjáró Kishajó Afrikáról mesél, új barátairól, a majmokról, és Bumbumról, az allergiás vízilóról.

Végre megérkezik a gólyával Makaramuki testvére, Cukika,  de játszani még nem lehet vele, mert picike. Sebaj, addig sem unatkozunk, amíg megnő! Hőseink felkutatják az eltűnős Bal Félzoknit, túljárnak két rosszcsont manó eszén, és vendégségbe mennek Nyusziékhoz, ahol furcsa álmot látnak.

Új lakó érkezik a gyerekszobába, a Messzelátó Szemüveg. Kicsit tudálékos, de nagyon jól lát. Ha hiszitek, ha nem, ellát egyenesen a Holdig. Ha tudnátok, milyen nagy élet van ott!

Papaaa, mesééélj!!!

További információk

Tömeg 0,449 kg
Méretek 280 × 215 × 1 cm