Barion Pixel

Makaramuki kezdőcsomag

Original price was: 6980 Ft.Current price is: 6740 Ft.

Olvass bele!


Makaramuki kezdőcsomag

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai + Makaramuki mondókás könyve

Leírás

Kezdőcsomag Makaramuki  mese- és mondókás világába: két könyv, egy történet, két nézőpontból.

A Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai c. mesekönyv és Makaramuki mondókás könyve kiegészítik egymást: a 2-7 éves korú gyermekek világáról szóló mondókák között megbújnak a mesekönyv szereplői, és története.

Makaramuki, az óvodás kisfiú barátságot köt a Beszélő Székkel, és feltárul előtte a valóságot átszövő mesevilág, ahol a tárgyak, a növények és az állatok személyiséggel rendelkeznek, beszélni tudnak. Kalandjai során számos, hasznos ismeretet tanul meg a világról, a természetről, a helyes viselkedésről. Arról, hogy érdemes fogat mosni, de nem illik csámcsogni, vagy hogy jó érzés, ha segítünk másoknak. De a legfontosabb: a barátság minden akadályt legyőz!

Makaramuki mondókás könyvében kétoldalas, színes, kedves képeken találhatók meg a mai gyerekek világához kapcsolódó mondókák, amelyek, lekövetik az évszakok változását. Ha figyelmesen nézzük a mondókákat, kiderül, hogy sokuk segítségével újra átélhetjük a kisóvodás Makaramuki kalandjait. (Az első mesében, például, megtudjuk, hogy Makaramuki, egy magas házban lakik. Ehhez kapcsolódóan a mondókás könyvben találunk is mondókát: Magas ház.)

Meseolvasás a képzelőerő fejlesztéséért, mondókázás a beszédkészség, a memória fejlesztéséért!

A két könyvből álló kezdőcsomag belépő egy olyan mesevilágba, amelyben a kisgyermekek szórakozva tanulhatnak, fejlődhetnek. Téged is vár Makaramuki mese- és mondókás világa!

Kezd a kalandozást a kezdőcsomaggal!

További információk

Tömeg 0,470 kg
Méretek 215 × 215 × 1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Makaramuki kezdőcsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük