Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 1.

Sápadtváros

Olvass bele!

a-hoember-orra
A Hóember orra

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 1.

Első rész
Makaramuki nagyon szeretne egy kistestvért, de a gólya csak sokára hozza, így várnia kell. Ahogy kedvetlenül játszik a szobájában, megsajnálja a kis piros széke, megvigasztalja, és abban a pillanatban feltárul előtte a mesevilág, ahol nemcsak a növények és az állatok, de a hétköznapi tárgyak is beszélni tudnak. Ha éppen kedvük támad rá.   De ki is ez a Beszélő Szék, és hogyan került a gyerekszobába? A Kerek Erdőből, ahol minden fának neve van??? És Fúróka? A fognyűvő manó? Makaramukinak van egy trükkös kisautója? Brúnó? De miért sír a Hóember? Valaki elvitte az orrát?! Hmm… keressük csak meg! Makaramuki és a Beszélő Szék  összebarátkoznak a Világjáró Kishajóval, a Világjáró Kishajó összebarátkozik a Bukfencező Makival, és a Maki csak annyit tud mondani, hogy: Mak? Mak-mak! Mak-mak! Papa! Mesééélj!!!

3250 Ft

Leírás

Makaramuki nagyon szeretne egy kistestvért, de a gólya csak sokára hozza, így várnia kell. Ahogy kedvetlenül játszik a szobájában, megsajnálja a kis piros széke, és megvigasztalja. Amint megszólal, feltárul Makaramuki előtt a mesevilág, ahol nemcsak a növények és az állatok, de a hétköznapi tárgyak is beszélni tudnak. Persze csak akkor, ha éppen kedvük támad rá.

De ki ez a Beszélő Szék, és hogyan került a gyerekszobába? A Kerek Erdőből, ahol minden fának neve van???

És Fúróka? A fognyűvő manó? 

Makaramukinak trükkös a kisautója? És úgy hívják, hogy Brúnó? És sárga? De jó…

Mért sír a Hóember? Valaki elvitte az orrát?! Keressük csak meg!

Makaramuki és a Beszélő Szék  összebarátkoznak a Világjáró Kishajóval, a Világjáró Kishajó összebarátkozik a Bukfencező Makival, és a Maki csak annyit tud mondani, hogy: Mak? Mak-mak! Mak-mak!

Papa! Mesééélj!!!

További információk

Tömeg 0,488 kg
Méretek 280 × 215 × 1 cm