fbpx

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 2.

Cukika megérkezik

3490 Ft 2500 Ft

Makaramukiék kalandjai folytatódnak, megérkezik Cukika, Makaramuki kistestvére. A Világjáró Kishajó elmeséli, mi történt a Majom-szigeten, és miért kell kabát Bumbumnak, a vízilónak.

Új feladatok várnak a hőseinkre: ki kell nyomozniuk, hova tűnt el a Bal Félzokni, és túl kell járniuk Csámcsogó, a farágó manó és egy közönséges gátlómanó eszén.

Makaramuki túl sokat eszik Nyusziéknál látogatóban, aminek nemvárt következménye lesz. Végül, új lakó érkezik a gyerekszobába: a Messzelátó Szemüveg ellát a Holdig. Ki hitte volna, hogy ekkora élet van ott?

Papaaa, mesééélj!!! 

bum-bum

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 2.

Cukika megérkezik

m2-borito

3490 Ft 2500 Ft

Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai 2.

Cukika megérkezik

Makaramuki és barátai kalandjai ott folytatódnak, ahol az első részben abbahagytuk: a Világjáró Kishajó és a Bukfencező Maki a Majom-szigetre látogatnak, majd az is kiderül, miért kell kabát egy vízilónak. Megérkezik a gólyával Cukika, Makaramuki kistestvére, de játszani még nem lehet vele, mert picike. Sebaj, kinyomozzuk, hova tűnt a Bal Félzokni, és túl járunk Csámcsogó, a farágó manó, valamint egy gátlómanó eszén. (Gátlómanó??! Tudjátok, akitől mogorvák lesznek az emberek.)

Makaramuki és a Beszélő Szék vendégségbe mennek Nyusziékhoz.  Új lakó érkezik a gyerekszobába, a Messzelátó Szemüveg, aki ellát a Holdig. Ki hinné, hogy ilyen nagy élet van ott?

Papaaa, mesééélj!!! 

bum-bum

Copyright © 2020 makaramuki.hu

  • Felhasználási feltételek
  • Adatvédelem
  • Süti szabályzat
  • Kapcsolat