Barion Pixel
Makaramuki logó

Kedves Intézményvezető Asszony! 

Kovalovszki Zoltán vagyok, Makaramuki mesevilágának megalkotója.

Szeretném a figyelmébe ajánlani az óvodás korú gyerekeknek írt Makaramuki mesekönyvsorozatot és mondókás könyvet, amelyeket az óvodapedagógusok már több mint 44 óvodában használnak  a gyerekek nagy örömére. Könyveim megtalálhatók a könyvesboltok kínálatában is.

Makaramuki és a Beszélő Szék
kalandjai 1-4.

Mesekönyvsorozat egy óvodás kisfiúról és a barátságról

Elalvás előtti mesék

makaramuki-konyvek

Makaramuki szomorúan játszik a szobájában, mert a kistestvérét sokára hozza a gólya. Kis, piros széke megvigasztalja, és amint megszólal, feltárul a valóságot átszövő mesevilág. A tárgyak, a növények, és az állatok személyiséget öltenek. Makaramuki a Beszélő Szék segítségével új barátokra talál, és eközben számos, hasznos ismeretet tanul meg a környezetéről, az emberekről és a világról.

Óvodai vélemények

Vegyes csoportom van, így tapasztalhattam, hogy ez a mesekönyv az óvodás korosztály egész széles skáláját szórakoztatja. … A gyermekek a második, harmadik mesénél már ismerősként üdvözölték Makaramukit és kis társát, a beszélő széket, mégis minden történet önállóan is kerek egész volt. Ez a könyv észrevétlenül kínál megoldási mintákat egy-egy konfliktus helyzetre, a szerző pozitív világképével és természetszeretetével átszőve.” (Fülöpné Debreczeni Csilla óvodapedagógus, Kőbányai Mocorgó Óvoda)

“Pedagógiai szempontból különösen jó, hogy minden történetnek megvan az íve, bevezetés – ráhangolódás, probléma, majd a végén a megoldás. A történetek időtartama megfelelő ahhoz, hogy a gyermekek be tudják fogadni, azonkívül jól érthető, jól tagolt, választékos szóhasználattal.”
(Balogh Évi óvodapedagógus, Lágymányosi Óvoda)

Makaramuki mondókás könyve

makaramuki-mondokas-konyve

Mondókák 96 oldalon a szórakoztató beszédfejlődésért

Változnak az évszakok, és változnak a helyszínek: az óvodához, a játszótérhez, a gyerekszobához, a természethez köthető mondókák játékosan fejlesztik a gyerekek beszédkészségét és képzeletét.

Makaramuki mondókás könyve jól kiegészíti a Makaramuki és a Beszélő Szék kalandjai című mesekönyvet, amelynek története és szereplői felsejlenek a mondókák sorai között.

Kerek erdő mondóka
Hideg szél mondóka

További vélemények a makaramuki.hu és a facebook.com/makaramuki oldalakon talál.

A könyvek ára 2900 Ft (a bolti ár: 3490 Ft). Számlát (átutalásost is) tudunk adni.

Remélem, sikerült felkelteni az érdeklődését. Mielőbbi válaszát várva, üdvözlettel:

                                                              Kovalovszki Zoltán    

+36305533175
 zoltankovalovszki@gmail.com

kovalovszki-zoltan